over ons

Rond de derde verjaardag van uw kind ontvangt u van de gemeente Amsterdam het voorkeursformulier voor de basisschool en een brochure met uitleg over het toelatingsbeleid.
U meldt uw kind aan door dit voorkeursformulier in te leveren bij de school van uw eerste voorkeur.

Voor vragen of meer informatie over het toelatingsbeleid kunt u ook terecht bij de helpdesk van het BBO (de gezamenlijke schoolbesturen) tel. 020 716 3801, toelatingsbeleid@bboamsterdam.nl of schoolwijzer.amsterdam.nl

Coronacrisis en toelatingsbeleid

Het tijdpad voor het toewijzen van de plaatsen aan kinderen die geboren zijn in de maanden januari t/m april 2017, zal ongewijzigd blijven. De data zoals in de brochure: “Voor het eerst naar de basisschool in Amsterdam” staan, blijven gehandhaafd.

Inleveren van het voorkeursformulier

Let op: vóór woensdag 3 juni a.s. moet uw voorkeursformulier in ons bezit zijn!

U kunt het voorkeursformulier op verschillende manieren inleveren: Persoonlijk afgeven op school (graag eerst even bellen voordat u langskomt
tel.nr. 020-3620889), opsturen per e-mail (bijv. via een scan of foto van uw mobiel) of per post of in de brievenbus van de school doen.
Als u van een niet-voorgedrukt voorkeursformulier gebruik maakt, verzoeken wij u ook een adresbewijs toe te voegen. Het e-mailadres van de school is directie@elifamsterdam.nl.